INSIDEOUT NYC

Katarina Matsson gets to the core of the Big Apple

Balthazar’s Bakery

leave a comment »

Jag har tidigare skrivit om hur svårt det är att hitta gott bröd i den här staden, men Balthazars bageri (80 Spring Street) är ett härligt undantag (liksom Le Pain Quotidien, men tror bestämt att de ligger lite högre i pris). Den lilla butiken känns lika fransk som restaurangen och vill man lyxa till det lite så tycker jag att man ska slå till på deras mjölfria chokladkaka, att dela med någon som man håller kär!

ENGLISH: I’ve earlier complained about the difficulty of finding good bread in this city, but Balthazar’s bakery (80 Spring Street) is a lovely exception (as is Le Pain Quotidien, but if I’m not mistaking they’re a little pricier). The small boutique has the same french feel to it as the restaurant and if you’re in the mood for something sweet I recommend their flourless chocolate cake, to share with someone you love!

About these ads

Written by Katarina

April 5, 2011 at 11:50 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: