INSIDEOUT NYC

Katarina Matsson gets to the core of the Big Apple

Brunch At Juliette’s In Williamsburg

with one comment

Just nu är det som om vädret inte riktigt kan bestämma sig, men i lördags vaknade vi till vacker vårsol igen. Det skulle bli en sådan där galen, genomspontan dag som börjar med brunch vid halv 1 och slutar i sängen fem stopp och 15 timmar senare. Men det hade vi ingen aning om när begav oss i Williamsburg och Juliette’s (135 north 5th Street) för att träffa Linda, Daniel, Mattias och Fredrik. Den franska bistron har en härlig takterrass som öppnar först på lördag, men det gjorde ingenting eftersom restaurangen är både ljus och grönskande och väntetiden – till skillnad från den, visserligen fantastiska, grannen Egg – är lika med noll. Mina Eggs Florentine var utmärkta, Bloody Maryn närmast perfekt och en stor del av köttet ekologiskt. Bäst av allt var nog sällskapet, som lyckades övertala mig och J att strunta i den planerade loppisrundan och skrivbordsjakten för att istället fortsätta dagen med dem. Pleasure day all the way – det var ett mycket bra beslut!

ENGLISH: Right now it’s as if the weather can’t really make up its mind, but on Saturday we awoke to spring again. I would turn out to become one of those crazy, superspontaneous days, where you go out for brunch at 12.30 and end up in bed five stops and 15 hours later. But this we had no idea about when we left for Williamsburg and Juliette’s (135 north 5th Street) to meet up with LindaDaniel, Mattias and Fredrik. The French bistro has a lovely rooftop, which doesn’t open until Saturday, but it didn’t matter since the restaurant is both airy and green and the waiting time – compared to the neighbor Egg – equals nul. My Eggs Florentine were delicious, the Bloody Mary close to perfect and a lot of the meet is organic. Best of all was probably the company. They convinced me and J to skip our planned vintage desk search and instead continue the day in their company. Pleasure day all the way – such a good decision!


Written by Katarina

April 11, 2011 at 8:41 am

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. [...] framme mötte vi upp två andra kära besökare i stan, Einar och Eva, och gick till Juliettes för brunch. Jag testade den bananfyllda french toasten, och åh, jag dör vad gott. Klockan 12 [...]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: