INSIDEOUT NYC

Katarina Matsson gets to the core of the Big Apple

Scotch Eggs At Wilfie & Nell

leave a comment »

Efter rashguardshopping och sommardrinkar hos Pret-A-Surf tog Carolyn med mig och Sofia till en av sina favoritbarer runt hörnet i West Village, Wilfie & Nell (228 W 4th St). Vi beställde Pimm’s och Carolyn den bisarra rätten Scotch Eggs, ett kokt ägg inlindat i korvmassa och brödsmulor. Tur att jag är vegetarian, tänkte jag tyst, men hon och Sofia åt med god aptit. Det blev den perfekta preventiva bakfyllekuren (Pimm’s plus Scotch Eggs) innan vi fortsatte till Frankies (457 Court Street) i Brooklyn. Där hann vi avverka ett okänt antal vinkaraffer och skaffa nya vänner innan vårt sällskap (efter tre timmar…) äntligen fick sätta sig till bords för att inta en enorm, delikat italiensk måltid.

ENGLISH: After rashguard-shopping and summer drinks at Pret-A-Surf Carolyn took me and Sofia to one of her favorite West Village bars, just around the corner: Wilfie & Nell (228 W 4th St). We sipped on Pimm’s and Carolyn ordered the somewhat bizarre dish Scotch Eggs, a hardboiled egg wrapped in sausage and bread-crumbs. It turned out to be the perfect preventive hangover cure (Pimm’s plus Scotch Eggs) and soon we continued to Frankies (457 Court Street) in Brooklyn. There we had time enough (three hours…) to finish an unknown amount of red wine and make new friends before we could all sit down and eat an enormous delicious Italian dinner. 

About these ads

Written by Katarina

April 21, 2011 at 4:10 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: