INSIDEOUT NYC

Katarina Matsson gets to the core of the Big Apple

Parigot (I Just Love ‘Em Mussels)

with 2 comments

Kvällen innan de lämnade New York för nästan 14 dagar sedan var det dags för pappa och Tina att överraska mig och J, efter att ha blivit runtdragna på våra favoritrestauranger hela veckan. De tog oss till Parigot (155 Grand St), ett litet ställe vars spetsgardiner, franska meny och trevliga service skapar en varm och familjär atmosfär. Kocken Michel Pombet går gärna runt och småpratar med gästerna, vilket ger illusionen av en fransk bykrog. Jag åt musslor för tredje gången i mitt liv och Pigots var bäst hittills. Alla andra i sällskapet var också mycket nöjda med måltiden, som avslutades med fransk äppeltårta och en citrusig crème brulée.

ENGLISH: After being dragged around all our favorite restaurants it was dad and Tina’s turn to suprise us before they left New York almost 14 days ago. They took us to Parigot (155 Grand St), a little place with lace curtains, french menu and friendly service; a homey and familiar atmosphere. The chef Michel Pombet walks around among the guests, making small talk. I had mussels for the third time in my life, and they were the best to date. Everyone else was happy too, when we ended the meal with a french apple tarte and crème brulée. 

About these ads

Written by Katarina

May 26, 2011 at 8:08 am

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. I’m a sucker for mussels. I’ll have to give this place a go this summer!

    Vanessa

    May 26, 2011 at 5:14 pm

    • Yes! Please let me know what you think! My mussel experience is pretty limited… But I’m working on it!

      Katarina

      May 26, 2011 at 5:25 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: