INSIDEOUT NYC

Katarina Matsson gets to the core of the Big Apple

Sunday Brunch

leave a comment »

Bara goda grejer på vår takterrass. Den här veckan har jag lärt mig att laga omelett, vilket är lite stort på två sätt. 1) Jag är annars sämst på att laga mat. 2) Jag har i kanske 14 år varit överkänslig mot ägg i fast form (jobbigt för en vegetarian som jag) men nu, plötsligt, kan jag äta ägg utan minsta problem och det är så himla gott!

ENGLISH: Only good stuff on our terrace! This week I’ve learnt to make omelette, which is big in two ways. 1) I suck at cooking. 2) For 14 years I’ve been oversensitive to egg in cooked form (painful for a vegetarian like myself) but now, suddenly, I can eat egg without problem and I love it!

Written by Katarina

October 4, 2010 at 10:12 am

Posted in Just Life

Tagged with ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: