INSIDEOUT NYC

Katarina Matsson gets to the core of the Big Apple

Roadtrip To Concord, MA

leave a comment »

I fredags var det junivärme här. På eftermiddagen gick vi till Dylan’s Candybar och köpte godis och sen satte vi oss i bilen på väg upp mot Concord, Ma, för att hälsa på vår farbror. Trafiken ut ur New York var galen såklart, men när vi sent på kvällen kom fram möttes vi av världens bästa överraskning: kvällen innan hade vår kusin Fia landat från Sverige!

I lördags gick vi hela Boston runt, kändes det som. Vi drack lite öl och kollade på rugby, såklart, och noterade att alla killar såg ut som Ben Affleck och att stan verkligen känns väldigt europeisk (och ren!). Vad gäller närmare tips får jag återkomma när jag spenderat mer än några timmar på plats.

Men på shoppinggatan Newbury Street hittade jag i alla fall en ny liten plånbok från Marc by Marc Jacobs. Och i Cambridge fanns den här fina second hand-butiken: Vintage Revenge (1105 Massachusetts Ave) med en extremt pratglad ägare.

I dag har vi ätit glass i solen och turistat i Concord, där den amerikanska revolutionen startade 1775. Men nästan allra bäst med resan var, förutom att dricka champagne med familjen, att få se lite riktig natur.

Written by Katarina

March 20, 2011 at 9:38 pm

Posted in Just Life, Travel

Tagged with , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: